Ta inwestycja jest obecnie niedostępna do przeglądania

Rezydencja Epika w Warszawie

Cena / m2
sprawdzamy
Deweloper
Adres
Wola, Powązki, ul. Słodowiecka 3 (3,8 km od centrum Warszawy)

Rzuty i ceny mieszkań w inwestycji Rezydencja Epika

Ceny i dostępność są aktualne na dzień 28 lutego
Zauważyłeś błąd? Powiadom
1-pokojowe
32.3–37.21 m2
sprawdzamy cenę
2-pokojowe
43.11–56.4 m2
sprawdzamy cenę
3-pokojowe
59.17–77.54 m2
sprawdzamy cenę
4-pokojowe
82.96–85.68 m2
sprawdzamy cenę
5-pokojowe
118.65–136.04 m2
sprawdzamy cenę
Rzuty i ceny mieszkań w inwestycji Rezydencja Epika
1-pokojowe32.3–37.21 m2sprawdzamy cenę
2-pokojowe43.11–56.4 m2sprawdzamy cenę
3-pokojowe59.17–77.54 m2sprawdzamy cenę
4-pokojowe82.96–85.68 m2sprawdzamy cenę
5-pokojowe118.65–136.04 m2sprawdzamy cenę

Rezydencja Epika na mapie Warszawy

Wola, Powązki, ul. Słodowiecka 3 (3,8 km od centrum Warszawy)

Etap budowy

Rezydencja Epika
budowa wstrzymana
sprzedaż wstrzymana

Szczegóły inwestycji

O budynku

Apartamenty inwestycyjnenie
Liczba budynków1
Liczba mieszkań148
Liczba pięter7
Parkingmiejsca postojowe podziemne
Powierzchnia mieszkań31–136 m2
Typ nieruchomościmieszkania
Udogodnieniawinda

O mieszkaniach

Liczba pokoi1‑pokojowe, 2‑pokojowe, 3‑pokojowe, 4‑pokojowe, 5‑pokojowe
Wykończenie mieszkaństandard deweloperski
Wysokość sufitów2,6–2,8 m
Zapisz się do newslettera z aktualnościami dotyczącymi tej inwestycji
Wyślemy wiadomość, jak tylko zaktualizujemy ceny, status oraz postęp budowy, dodamy rzuty mieszkań lub dowiemy się jeszcze czegoś przydatnego o tej inwestycji.
Email
Podoba Ci się Rezydencja Epika?
Dodaj do ulubionych, aby nie zgubić i wyślij link temu, kto pomaga Ci z wyborem mieszkania

Jakie mieszkania są w sprzedaży w Rezydencja Epika w Warszawie?

Ile kosztuje metr kwadratowy w Rezydencja Epika?

Cena do uzgodnienia u dewelopera

Kto jest deweloperem Rezydencja Epika w Warszawie?

Deweloperem Rezydencja Epika jest Yareal Polska

Kiedy Rezydencja Epika zostanie oddany do użytkowania?

Rezydencja Epika – budowa wstrzymana
Materiał został przygotowany przez niezależnego dziennikarza Igora Balana z LUN Sp. z o.o